Leie lokale eller telt?

Å velge partytelt fremfor å leie et lokale har flere fordeler:


  • Fleksibilitet i plassering: Med et partytelt kan du velge nøyaktig hvor du vil arrangere festen. Dette kan være i hagen din, på stranden, i en park, eller et annet sted som passer dine behov og preferanser.

  • Kostnadseffektivt: Leie av et partytelt er ofte billigere enn å leie et lokale, spesielt hvis du har en stor gjesteliste. Lokaleleie kan ha høye kostnader som inkluderer romleie, serviceavgifter, og andre gebyrer.

  • Personlig tilpasning: Partytelt gir deg muligheten til å tilpasse dekorasjoner, layout og tema helt etter din egen smak. Du har frihet til å utforme arrangementet akkurat slik du ønsker, uten restriksjoner fra lokaleierens regler eller eksisterende interiør.

  • Naturlig atmosfære: Å ha et arrangement i et partytelt gir en mer åpen og naturlig atmosfære, spesielt hvis det er i et naturskjønt område. Dette kan skape en unik og minneverdig opplevelse for gjestene.

  • Kontroll over tidsplan: Når du leier et lokale, er det ofte strenge tidsrammer for når du kan begynne å sette opp og når du må være ferdig. Med et partytelt kan du selv bestemme når du starter og avslutter, noe som gir mer frihet til å nyte arrangementet uten tidspress.

  • Kapasitet og utforming: Partytelt kan tilpasses i størrelse og form, noe som gir deg muligheten til å huse både små og store grupper. Dette er spesielt nyttig dersom du har en varierende gjesteliste eller trenger ulike soner for ulike aktiviteter.

  • Redusert stress: Utleiekongen tilbyr full service som inkluderer oppsett, nedrigging, og til og med leie av møbler og dekorasjoner. Dette kan redusere stress og arbeid for deg som vert, slik at du kan fokusere på å nyte festen. Vi har også samarbeidspartnere som kan pynte teltet for deg.


Ved å bruke et partytelt kan du skape en mer personlig, fleksibel og økonomisk arrangement, tilpasset dine spesifikke behov og preferanser.