05 Nov
05Nov

Noen som drømmer om et idyllisk bondebryllup i midten av Setesdal?

Ønsker dere et bryllup mellom fosser og fjell? Vi har vi lokaler – dere bestemmer innholdet. Stort eller lite, mulighetene er mange.

Kun 2 datoer er ledig for bryllup: 10-12 august og 17-19 august 2019!

På Hovet i Rysstad finnes en gård med to hus og en stor låve. Låven har innredet festlokale som kan dekke til 50 mennesker. Totalt 4 toaletter tilgjengelig. Det er muligheter for å sette opp et stort telt rett ved siden av låven som kan brukes til både bespisning og fest.

Hus nr.1 – «Gamlestoga» er en perle av et hus og er tiltenkt brudeparet. Gamlestoga er fra ca. 1650 og nylig restaurert. Det ble lagt vekt på gjenbruk og kvalitet i prosessen. Dobbeltsenga er luksus Dux, de to andre sengene er gamle senger i gamlestua-disse har ny madrass og er 172 m lange.
Huset har beholdt sin sjel og fornyingen er gjort i respekt til historien til huset.

Hus nr. 2 har fire soverom med gode senger til 6 personer.

«Utleiekongen» har telt med plass fra 100-200 personer. I tillegg har vi avtale med Sylvgarden hotell og feriesenter Rysstad som har plass til opptil 70 gjester for overnatting. Vi skaffer drosjer til å frakte gjestene dit dere ønsker.

Vielsen kan skje på tunet, ved en av de mange fossene, på en fjelltopp, i Rysstad kirke – eller der dere ønsker.  Vi kan skaffe levende musikk i den sjangeren dere ønsker, DJ med den musikken dere ønsker, kokk og turguide. Som arrangører er vi spente på å høre hvordan dere ønsker å rigge bryllupet – vi kommer til å gjøre ALT for å imøtekomme ønskene og behovene dere har

Vil du vite mer ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Dronefilm fra gården