20 Mar
20Mar

Kjære kunde

2020 så ut til å bli et rekordår for Utleiekongen Agder med enorm interesse og mange forhåndsbookinger til både bryllup og fest, som medførte at kalenderen fort ble full.

Tirsdag 10. mars ble lyset slått av i event Norge og et forbud mot arrangementer ble iverksatt av FHI. Mye kan fremdeles endres frem mot sommeren og vi holder oss løpende oppdatert på FHI sine anbefalinger.

Flere kunder tar nå kontakt for å høre hva som skjer fremover samt frist for avbestilling/endring av datoer. Styret har bestemt at vi unntaksvis skal innføre 6 ukers avbestilling/endringssfrist for våre kunder som har booket arrangementer tom. 31 August (normalt 3 mnd. ref. våre leievilkår).Oppdrag etter 31 august har altså normal avbestillingsfrist på 3 mnd. https://www.utleiekongen.com/leievilk%C3%A5r

Beslutningen om festen skal flyttes kan gjøres utifra følgende vurderinger:

  • Når er festen?
  • Hvor mange gjester?
  • Gode muligheter for renhold, håndvask og avstand i lokalet?
  • Er det gjester i risikogruppen?

Hva kan flyttes uten at det fører til økonomiske konsekvenser? Sjekk avbestillingsfrister til de forskjellige leverandørene og lag en oversikt. Hvor mange gjester skal reise langt og bestille hotell? Hvor lenge før festen må dere ta en beslutning?

Utleiekongen har tatt grep for å komme oss gjennom krisen og vi lover å være tilstede med stort pågangsmot når samfunnet og de sosiale samlingene starter igjen.

Selv om så å si hele bedriften er i "dvale", er vi tilgjengelig på mail og telefon for både endringer og nye bestillinger når den tid kommer.