01 Jan
01Jan

2019 har vært en reise som har vært både hektisk, spennende og engasjerende for alle i Utleiekongen Agder. Aldri før har vi hatt større pågang med store bryllup og eventoppdrag. Vi setter utrolig stor pris tilliten vi får av kundene og ikke minst den gode tilbakemeldingene. Dette gir oss motivasjon til å fortsette å jobbe knallhardt for høy kundetilfredshet. Vi fikk rett før nyttår tilsendt et takkekort fra et brudepar vi leverte telt og inventar til i 2019, dette setter vi veldig stor pris på!

Vi vil også benytte sjansen til å takke våre tålmodige familier som har vist oss stor forståelse for at nesten alle helger og mange kvelder i høysesongen har blir brukt til teltmontering og leveranser fra Hovden til Tvedestrand. Å være en ekte "Utleiekonge" er ikke en 9-16 jobb og medfører til tider knallhard jobbing, men vi trives veldig godt med dette! ;-) Vil også si en stor takk til montørene våre som virkelig har stått på og gjør den jobben som må til for at vi skal kunne fortsette å levere!

Vi står nå klare for å ta fatt på 2020 sesongen som ser svært lovende ut, aldri før har vi hatt større pågang med forhåndsbestillinger, dette er gøy!

Vi ønsker dere alle et riktig godt nyttår!
Hilsen Tom & Simon
Utleiekongen Agder